Biscotti Cu Ciocolată Dublă
Biscotti cu ciocolată dublă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 10%. Încercați Biscotti Cu Ciocolată Dublă, Biscotti Cu Ciocolată Dublă, și Biscotti Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, smântână unt și zahăr cu un mixer electric până când este ușor și pufos. Bateți treptat în cacao și praf de copt. Bateți timp de 2 minute. Bateți ouăle pe rând. Se amestecă făina cu mâna.
Se amestecă în ciocolată albă și chipsuri de ciocolată. Acoperiți aluatul și răciți timp de aproximativ 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Împărțiți aluatul în două părți și rotiți fiecare parte într-un buștean lung de 9 inci.
Așezați buștenii pe foaia de biscuiți ușor unsă, la aproximativ 4 inci distanță. Aplatizați ușor.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe foaia de cookie timp de 5 minute, apoi se transferă cu grijă într-o grătar pentru a se răci timp de o oră.
Tăiați fiecare pâine în felii diagonale de 1/2 inch.
Așezați felii pe o foaie de biscuiți fără grăsime și coaceți la 325 grade F ( 165 grade C) timp de 9 minute. Întoarceți prăjiturile și coaceți timp de 7 până la 9 minute. Se răcește complet, apoi se păstrează într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon