Biscotti Cu Ciocolată Cu Bacon
Rețeta Biscotti cu ciocolată cu Bacon ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 514 de fani. Un amestec de făină, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Ciocolată, Biscotti Cu Ciocolată, și Biscotti Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți slănina în tigaie până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Lăsați slănina să se răcească complet.
Transferați slănina în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă grosier. Pune deoparte.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, două sau trei minute.
Adăugați ouă pe rând și bateți pentru a combina.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă slănina și chipsurile de ciocolată. Adunați aluatul în bilă și împărțiți-l în jumătate. Înfășurați fiecare jumătate în plastic și dați-o la frigider până când este fermă, 20 până la 30 de minute.
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. Pe suprafața făinoasă, rulați fiecare bucată de aluat într-un buștean de 12 până la 14 inci. Trageți buștenii pe foaia de copt distanțându-le la 3 până la 4 inci.
Coaceți până devine auriu ușor și uscați la atingere, aproximativ 30 de minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 300 buc.F. Lăsați buștenii să se răcească timp de 15 minute.
Transferați buștenii pe placa de tăiat. Folosind cuțit zimțat, tăiați buștenii pe diagonală în felii groase de 1/2 inch. Întoarceți feliile pe foaia de copt, stând în poziție verticală și coaceți până se usucă și devin aurii, 20 până la 30 de minute.