Ciocolata, alune și ghimbir Biscotti ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 99 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Ciocolată, Alune Și Ghimbir, Biscotti De Casă: Ghimbir De Lămâie, Fistic De Ciocolată, Alune, și Biscotti Cu Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de hârtie mare de copt cu hârtie pergament. Cerneti primele 5 ingrediente intr-un bol mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Adăugați 3 ouă și vanilie; bate până se omogenizează. Se amestecă chipsuri de ciocolată, nuci și ghimbir cristalizat (aluatul va fi ferm). Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă. Adunați-vă în minge. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Chipsuri De Ciocolată
Vanilie
Aluat
Ouă
Nuci
3
Rulați fiecare jumătate în buștean lung de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
4
Transferați buștenii pe foaia de copt pregătită, distanțându-vă la 3 inci. Aplatizați fiecare la 2 bușteni cu lățimea de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Bateți oul rămas într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Busteni perie cu o parte din ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Coaceți buștenii până devin aurii și fermi la atingere, aproximativ 35 de minute. Busteni reci pe foaia de copt 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Transferați buștenii pe placa de tăiat. Folosind cuțit zimțat, tăiați buștenii transversal în felii slabe de 1/2 inch lățime.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Placă De Tăiere
9
Așezați felii, tăiate cu fața în jos, pe foi mari de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Coaceți până la ferm, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Transferați biscotti pe rafturi și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscotti
12
Se amestecă ciocolata albă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
13
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
14
Așezați biscotti pe setul de rafturi peste foaia de copt. Folosind lingura, stropiți ciocolata albă topită decorativ în zig-zag peste biscotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Biscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
15
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă. (Poate fi pregătit înainte. Păstrați biscotti într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 2 săptămâni sau congelați până la 1 lună.)