Biscotti Ciocolată-Portocală

Biscotti Ciocolată-Portocală
Rețeta Biscotti de ciocolată-portocală ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă face 36 de porții cu 117 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, praf de copt, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Orange Biscotti, Biscotti Portocalii Cu Ciocolată, și Biscotti cu portocale și ciocolată neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare pentru a amesteca. Bateți în ouă 1 la un moment dat, apoi Grand Marnier și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Grand MarnierGrand Marnier
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă nuci pecan și ciocolată. Adunați aluatul împreună; împărțiți în jumătate. Înfășurați în plastic și congelați 20 de minute pentru a fi ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
4
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. Folosind mâinile făinoase, formați fiecare bucată de aluat într-un jurnal de 14 inci lungime, 2 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați buștenii pe foaia de copt pregătită, distanțându-vă la 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați pergamentul cu bușteni în raft. Se răcește 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați 1 buștean pe scândură. Folosind cuțitul zimțat, tăiați jurnalul pe diagonală în felii groase de 1/2 inch. Stați felii în poziție verticală pe foaia de copt. Repetați cu jurnalul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți biscotti până se usucă la atingere și auriu pal, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet pe raft. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista