Biscotti Ciocolată-Portocală
Rețeta Biscotti de ciocolată-portocală ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă face 36 de porții cu 117 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, praf de copt, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Orange Biscotti, Biscotti Portocalii Cu Ciocolată, și Biscotti cu portocale și ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare pentru a amesteca. Bateți în ouă 1 la un moment dat, apoi Grand Marnier și coaja de portocală.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă nuci pecan și ciocolată. Adunați aluatul împreună; împărțiți în jumătate. Înfășurați în plastic și congelați 20 de minute pentru a fi ferm.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. Folosind mâinile făinoase, formați fiecare bucată de aluat într-un jurnal de 14 inci lungime, 2 1/2 inci lățime.
Transferați buștenii pe foaia de copt pregătită, distanțându-vă la 2 inci.
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 30 de minute.
Transferați pergamentul cu bușteni în raft. Se răcește 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Așezați 1 buștean pe scândură. Folosind cuțitul zimțat, tăiați jurnalul pe diagonală în felii groase de 1/2 inch. Stați felii în poziție verticală pe foaia de copt. Repetați cu jurnalul rămas.
Coaceți biscotti până se usucă la atingere și auriu pal, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet pe raft. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra într-un recipient etanș.)