Bile tradiționale de popcorn

Bile tradiționale de popcorn
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Bilele de floricele tradiționale. Această rețetă servește 20 și costă 3,87 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 1384 de calorii. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, sirop de porumb, colorant alimentar și apă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Popcorn Ball: Maple Walnut Popcorn Balls, Red Velvet Popcorn – Caramel Corn (sau ciocolată sau tradițională) și Popcorn Balls.

Instrucțiuni

1
Pune floricele de porumb într-o tavă mare; se pastreaza cald intr-un cuptor la 200°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță grea, combina zahărul, siropul de porumb, apa și sarea. Gătiți la foc mediu până când un termometru pentru bomboane arată 235° (etapa cu minge moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați untul, vanilia și colorantul alimentar dacă doriți; se amestecă până se topește untul. Se toarnă imediat peste floricele de porumb și se amestecă până când se îmbină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Când amestecul este suficient de rece pentru a fi manipulat, modelați rapid în 3 inci. bile, scufundând mâinile în apă rece pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Popcorn Balls pot fi asociate cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista