Rețeta bile spaniole de năut ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 111 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Veggie Num Num are 240 de fani. Dacă aveți pătrunjel și/sau coriandru, roșii, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Bile spaniole de smochine și migdale, Popcorn Spaniol De Naut, și Supă Spaniolă De Năut.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare combinați năutul tocat cu usturoiul, coaja de lămâie, firimiturile de pâine, condimentele și oul dacă folosiți; folosiți-vă mâinile aduceți amestecul împreună adăugând puțin uleiul de măsline până când amestecul începe să se unească pentru a forma o masă. În funcție de năutul pe care îl utilizați, amestecul poate fi puțin uscat, adăugați puțin suc de lămâie dacă doriți să obțineți consistența potrivită.Odată ce amestecul este umed și se combină linguri de amestec în bile. Pentru cele mai bune rezultate, puneți la frigider bilele timp de aproximativ 30 de minute înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New York
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
10 Chifle Albe Pentru Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Încălziți 1 tbs de ulei de măsline într-o tigaie grea de dimensiuni bune. La foc mediu gătiți bilele în două sau trei loturi, aruncând ocazional în tigaie până devin aurii peste tot. Puneți bilele de năut fierte deoparte pe hârtie towel.To faceți sosul bogat de roșii adăugați 1 lingură de ulei de măsline în aceeași tigaie; adăugați ceapa și gătiți la foc mediu spre mare timp de 2-3 minute până se înmoaie, adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Felii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Apă Pentru A Permite
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Adăugați vinul și lăsați să fiarbă aproximativ 1 minut înainte de a adăuga roșiile, pasta de roșii și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Lăsați sosul să fiarbă ușor timp de 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Adăugați cayenne și mazăre, amestecați pentru a combina, adăugați bilele de năut și lăsați să fiarbă ușor încă 5-10 minute până când sosul s-a redus ușor și aromele sunt bogate și picante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Serviți bilele spaniole de năut ca tapas sau cu orez spaniol pentru o masă principală.Această rețetă a fost adaptată din Albondigas găsite în Cooking Spainsh publicat de Murdoch Books.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper