Bile de susan cu umplutură de smochine beat
Bile de susan cu umplutură de smochine beat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 280 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 25 și costă 57 cenți pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smochine, semințe de susan, coniac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Susan Negru Tang Yuan (Bile De Orez Cu Susan Negru), Umplutură de chiftele de pui pentru bile Matzo umplute, și Bile De Susan.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura de smochine beat: puneți toate ingredientele într-un bol mare de amestecare și amestecați bine pentru a acoperi smochinele cu zahărul. Acoperiți și lăsați deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute sau atât timp cât peste noapte.
Transferați smochinele și lichidul în vasul unui robot de bucătărie sau al unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete. Procesați sau bateți amestecul până la piure până la o pastă. (De asemenea, puteți zdrobi amestecul manual cu o furculiță.) Acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare; umplutura poate fi păstrată până la 2 săptămâni.
Puneți zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete și amestecați bine; pune deoparte.
Umpleți o cratiță mare prevăzută cu un coș de aburi sau un raft cu apă până la un dept de 2 inci și aduceți la fierbere.
Puneți taro-ul în coș și aburiți până când este foarte moale, aproximativ 10 minute; ar trebui să se destrame dacă este înțepat cu un cuțit. Adăugați imediat taro-ul în amestecul de zahăr și bateți cu viteză medie până când este neted și pastos, aproximativ 5 minute.
Între timp, aduceți 1 cană plus 2 linguri de apă la fiert.
Rotiți viteza mixerului la minim și adăugați făina de orez lipicioasă. Când amestecul este sfărâmicios, adăugați apa clocotită dintr-o dată. (Apa trebuie să fiarbă atunci când este adăugată.) Continuați să bateți până când aluatul este moale și doar ușor lipicios. Strângeți aluatul într-o bilă, înfășurați-l în folie de plastic și lăsați-l deoparte până se răcește la temperatura camerei.
Formați aluatul într-un buștean cu diametrul de 1 inch și tăiați buștenul în lungimi de 2 inci. Pe rând, aplatizați fiecare bucată de aluat cu palma într-un cerc de 4 inci în diametru și 1/4 inch grosime. Puneți 1 lingură de umplutură de smochine răcită în centrul cercului, apoi aduceți marginile împreună pentru a forma o jumătate de lună și ciupiți pentru a sigila. Scoateți excesul de aluat la cele două capete și rotiți gălușca umplută într-o bilă. Pune deoparte.
Umpleți o cratiță adâncă și grea cu ulei până la o adâncime de cel puțin 3 inci și încălziți la 300 km F. umpleți un vas de mică adâncime cu 1/8 inch de apă și un alt vas de mică adâncime cu semințele de susan.
Rulați o bilă de susan în apă, suficient cât să se umezească, apoi rulați semințele de susan până când sunt bine acoperite. Apăsați semințele astfel încât să se lipească de bile, dacă este necesar. Coborâți cu grijă bila acoperită în ulei și gătiți, fără a amesteca, până când plutește și este crocantă și maro auriu deschis, aproximativ 5 minute. Puteți găti aproximativ 8 bile la un moment dat, dar nu supraaglomerați tigaia. Scoateți cu grijă din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu bilele rămase.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Retipărit cu permisiunea The Sweet Spot: deserturi de inspirație asiatică
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat