Bile de orez umplute, stil Roman: Suppli al Telefono

Bile de orez umplute, stil Roman: Suppli al Telefono
Bile de orez umplute, stil Roman: Suppli al Telefono este o garnitură care servește 6. O porție conține 1963 calorii, 27G de proteine, și 179g de grăsime. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, carne de vită, pesmet fără condimente și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pui În Stil Roman, Anghinare, Stil Roman, și Pui În Stil Roman.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în 1/2 cană de apă timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți ciupercile, rezervând apa de ciuperci și tocați-le bine. Se dizolvă pasta de roșii în apa de ciuperci și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Între timp, într-o cratiță medie, combinați bulionul de vită, roșiile zdrobite și 3 linguri de unt, amestecați bine și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați orezul, reduceți focul la foc mic și gătiți până când orezul este gata, amestecând ocazional. Întoarceți amestecul de orez într-un castron de servire și amestecați treptat ouăle și Parmigiano. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Între timp, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, topiți lingura rămasă de unt la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și prosciutto și gătiți la foc mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
8
Adăugați ciupercile, amestecul de apă de ciuperci-pastă de roșii și sare și piper după gust și păstrați la foc mic. Cu o lingură, faceți porții de orez în formă de ou și faceți o indentare în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Așezați o linguriță de umplutură în centrul fiecărei bile de orez, împreună cu câteva cuburi de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Rotiți fiecare bilă în firimiturile de pâine, astfel încât să fie complet acoperită și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Într-o oală mare, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mare până când aproape fumează în loturi, prăjiți bilele în uleiul fierbinte până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie în timp ce condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
13
Serviți cu sos de roșii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista