Bile de orez umplute, stil Roman: Suppli al Telefono
Bile de orez umplute, stil Roman: Suppli al Telefono este o garnitură care servește 6. O porție conține 1963 calorii, 27G de proteine, și 179g de grăsime. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, carne de vită, pesmet fără condimente și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pui În Stil Roman, Anghinare, Stil Roman, și Pui În Stil Roman.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile în 1/2 cană de apă timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Scurgeți ciupercile, rezervând apa de ciuperci și tocați-le bine. Se dizolvă pasta de roșii în apa de ciuperci și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Între timp, într-o cratiță medie, combinați bulionul de vită, roșiile zdrobite și 3 linguri de unt, amestecați bine și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Carne De Vită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați orezul, reduceți focul la foc mic și gătiți până când orezul este gata, amestecând ocazional. Întoarceți amestecul de orez într-un castron de servire și amestecați treptat ouăle și Parmigiano. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Între timp, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, topiți lingura rămasă de unt la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa și prosciutto și gătiți la foc mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8
Adăugați ciupercile, amestecul de apă de ciuperci-pastă de roșii și sare și piper după gust și păstrați la foc mic. Cu o lingură, faceți porții de orez în formă de ou și faceți o indentare în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
9
Așezați o linguriță de umplutură în centrul fiecărei bile de orez, împreună cu câteva cuburi de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Rotiți fiecare bilă în firimiturile de pâine, astfel încât să fie complet acoperită și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Într-o oală mare, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mare până când aproape fumează în loturi, prăjiți bilele în uleiul fierbinte până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie în timp ce condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Serviți cu sos de roșii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)