Bile de orez umplute, stil Roman: Suppli al Telefono
Bile de orez umplute, stil Roman: Suppli al Telefono este o garnitură care servește 6. O porție conține 1963 calorii, 27G de proteine, și 179g de grăsime. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, carne de vită, pesmet fără condimente și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pui În Stil Roman, Anghinare, Stil Roman, și Pui În Stil Roman.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile în 1/2 cană de apă timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți ciupercile, rezervând apa de ciuperci și tocați-le bine. Se dizolvă pasta de roșii în apa de ciuperci și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Între timp, într-o cratiță medie, combinați bulionul de vită, roșiile zdrobite și 3 linguri de unt, amestecați bine și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați orezul, reduceți focul la foc mic și gătiți până când orezul este gata, amestecând ocazional. Întoarceți amestecul de orez într-un castron de servire și amestecați treptat ouăle și Parmigiano. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Între timp, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, topiți lingura rămasă de unt la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și prosciutto și gătiți la foc mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
8
Adăugați ciupercile, amestecul de apă de ciuperci-pastă de roșii și sare și piper după gust și păstrați la foc mic. Cu o lingură, faceți porții de orez în formă de ou și faceți o indentare în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Așezați o linguriță de umplutură în centrul fiecărei bile de orez, împreună cu câteva cuburi de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Goya®
10
Rotiți fiecare bilă în firimiturile de pâine, astfel încât să fie complet acoperită și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Într-o oală mare, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mare până când aproape fumează în loturi, prăjiți bilele în uleiul fierbinte până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie în timp ce condimentați cu sare și piper.