Bile de Mozzarella prăjite cu sos de cremă Marinara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bile de Mozzarella prăjite cu sos de cremă Marinara. Această rețetă servește 4. O porție conține 556 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frișcă grea, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Vinete prăjite și Mozzarella cu sos marinara prăjit, Tortellini prăjiți cu sos de cremă Marinara, și Mozzarellan și busuioc cu sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru bilele de mozzarella: preîncălziți o friteuză adâncă la 375 grade F.
Se scurge mozzarella și se usucă.
Adăugați făina într-o farfurie, ouăle bătute într-o secundă și bateți împreună panko, pătrunjelul, coaja de lămâie, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul în a treia farfurie.
Dragați mozzarella prin făină, apoi oul și, în final, pesmetul.
Se pune la congelator 10 minute, apoi se prăjește în loturi în uleiul încins până devine auriu și crocant, aproximativ 1 minut pe lot.
Scurgeți pe tăvi de foi căptușite cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare.
Se servește cu sosul de cremă marinara.
Amestecați sosul roșu, smântâna grea și fulgii de ardei roșu într-un bol mic și cuptorul cu microunde până la cald, aproximativ 2 minute. Utilizați pentru scufundare.