Bile de ciocolată suedeze (sau bile de nucă de cocos)
Bilele de ciocolată suedeze (sau bilele de nucă de cocos) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 48 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, zahăr, pudră de cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Bile De Ciocolată Suedeză, Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), și Bile De Nucă De Cocos De Ciocolată.
Instrucțiuni
Amestecați ovăzul, zahărul și cacao împreună într-un castron.
Adăugați untul și folosiți-vă mâinile pentru a amesteca ingredientele împreună pentru a face un aluat gros.
Se amestecă cafeaua, vanilia și ciocolata până se amestecă bine.
Așezați fulgii de nucă de cocos într-un castron mic. Scoateți cantități mici de aluat și rulați între mâini pentru a face bile mici, cu diametrul de aproximativ 1-1/2 inci.
Rulați bilele în fulgii de nucă de cocos. Bilele sunt gata de mâncare sau pot fi refrigerate 2 ore pentru a deveni mai ferme.