Bile De Ciocolată-Cireșe
Această rețetă face 30 de porții cu 170 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză philadelphia, cireșe maraschino, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați OREO-Cherry cookie bile, Bile De Aluat Pentru Biscuiți Cu Ciocolată Înmuiată Cu Ciocolată, și Bile De Biscuiți Cu Ciocolată Triplă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză și firimiturile de prăjituri până se omogenizează.
Formați în bile de 40 (1-1/4 inci); apăsați pentru a aplatiza. Acoperiți fiecare cu cireșe; înfășurați amestecul de brânză cremă în jurul cireșului pentru a închide complet cireșul. Re-rotiți în bile. Congelați 10 min.
Înmuiați bilele în ciocolată topită; așezați pe o foaie de copt acoperită cu hârtie cerată. Dați la frigider 1 oră sau până când este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "