Bile De Ciocolată

Bile De Ciocolată
Bile de ciocolată este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Dacă aveți ciocolată semidulce, scurtare, unt de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Bile De Aluat Cu Ciocolată Înmuiată Cu Ciocolată, Ciocolata Rom Bile I, și Ciocolata Nuci Bile.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună untul de arahide și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Se amestecă firimiturile de cracare graham până se amestecă bine. Formați aluatul în bile de 1 inch rulând în mâini sau folosind o lingură de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Unt De ArahideUnt De Arahide
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Topiți chipsurile de ciocolată semidulce, pătratele de ciocolată semidulce și scurtarea în jumătatea superioară a unui cazan dublu. Folosiți o furculiță pentru a înmuia bilele în ciocolata topită și așezați-le pe hârtie de ceară pentru a se răci până la fixare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Ciocolată Semidulce
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista