Bile De Brânză Italiană
Bile de brânză italiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză cheddar, ulei vegetal, suc de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bile De Orez Italian, Italiană Cârnați Bile, și Bile De Orez Italian.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună pecan, pesmet, brânză, ouă și ceapă. Forma în bile de dimensiune minge de golf.
Încălziți uleiul într-o friteuză electrică sau o cratiță grea la 365 grade F ( 170 grade C).
Adăugați bile de brânză în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc. Se prăjește în loturi pentru a menține temperatura uleiului.
Transferați într-o tigaie pătrată de 8 inci.
Într-un castron mediu, amestecați împreună sucul de roșii, supa de roșii și chimenul. Acoperiți bilele de brânză cu sos.
Presărați brânză suplimentară deasupra, dacă doriți.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute.