Bile De Brânză Italiană

Bile De Brânză Italiană
Bile de brânză italiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză cheddar, ulei vegetal, suc de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bile De Orez Italian, Italiană Cârnați Bile, și Bile De Orez Italian.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună pecan, pesmet, brânză, ouă și ceapă. Forma în bile de dimensiune minge de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
Nuci PecanNuci Pecan
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o friteuză electrică sau o cratiță grea la 365 grade F ( 170 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați bile de brânză în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc. Se prăjește în loturi pentru a menține temperatura uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Transferați într-o tigaie pătrată de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Într-un castron mediu, amestecați împreună sucul de roșii, supa de roșii și chimenul. Acoperiți bilele de brânză cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Supă De RoșiiSupă De Roșii
BrânzăBrânză
ChimenChimen
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați brânză suplimentară deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista