Biban De Mare Stil Thailandez
Reteta de bas de mare stil thailandez este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $3.29 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 198 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți coriandru, ghimbir, sos de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rețetă de biban de mare aburit (în stil thailandez), Biban de mare en papillote cu arome thailandeze, și Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.