Biban de mare cu Salsa marocană

Reteta biban de mare cu Salsan marocan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 327 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ardei gras, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Biban de mare Crustat cu condimente marocane, Ceviche De Biban De Mare Condimentat Marocan, și Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ardei Char peste flacără de gaz sau în broiler până când se înnegrește pe toate părțile, întorcându-se frecvent cu clești.
Transferați ardeii într-un castron mediu. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute. Cojiți, semănați și tocați grosier ardeii; reveniți la același castron.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică și grea la foc mediu.
Adăugați chimen și scorțișoară; se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Se toarnă amestecul de ulei peste ardei.
Se amestecă în măsline, următoarele 7 ingrediente și 2 linguri de ulei. Condimentează salsa cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând ocazional.)
Periați peștele peste tot cu 2 linguri de ulei.
Se presară sare și piper. Se fierbe până când peștele este opac în centru, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele în farfurii. Spoon salsa peste.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.