Biban de mare cu Edamame-crustă de secară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare cu crusta de secară Edamame. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 666 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, piper cayenne, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Biban de mare ars cu crustă picantă de lămâie, Pâine De Secară Daneză, și Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați arpagicul tocat grosier cu uleiul și un vârf generos de sare la viteză mare până se omogenizează.
Transferați uleiul de arpagic într-un borcan.
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece și aduceți la fierbere. Sareți apa și fierbeți cartofii până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se scurge bine. Treceți cartofii printr-un ricer sau discul fin al unei mori alimentare înapoi în cratiță.
Într-o cratiță mică, topiți 2 linguri de unt în jumătate și jumătate.
Se adaugă în cartofi, se condimentează cu sare și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă toate, cu excepția a 2 linguri de ulei de arpagic și se menține cald la foc foarte mic.
Aduceți la fiert o cratiță mică cu apă sărată.
Adăugați soia și fierbeți la foc mare timp de 5 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se toacă mărunt.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mică.
Adăugați boabele de soia tocate și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 2 minute. Se amestecă firimiturile de pâine și cele 2 linguri de arpagic tocat mărunt și se condimentează cu sare.
Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și cayenne. Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți restul de 1 lingură de unt la foc moderat.
Adăugați peștele, cu pielea în sus și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Întoarceți peștele și gătiți timp de 1 minut mai mult sau până când este gătit. Întoarceți din nou peștele și lingurați crusta de soia deasupra fiecărui file, apăsând ușor pentru a adera.
Puneți piureul de cartofi în centrul fiecărei farfurii și puneți peștele deasupra.
Stropiți uleiul de arpagic rămas în jurul peștelui și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.