Biban de mare copt cu condimente și linte roșie
Bibanul de mare copt cu condimente și lintea roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 693 calorii, 60g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,22 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Linte Etiopiană Cu Condiment Berbere, și Biban de mare la cuptor cu roșii.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 7 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și chimenul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați lintea și bulionul și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă sucul de lămâie, 1/4 linguriță de piper și 3/4 linguriță de sare.
Se ia de pe foc. Între timp, într-un castron mic, combinați coriandrul (dacă folosiți), cimbru și restul de sare și piper.
Așezați peștele într-un vas de copt, stropiți cu uleiul rămas și presărați blaturile cu amestecul de condimente.
Coaceți până când peștele are aceeași culoare și fulgi ușor, aproximativ 10 minute. Împărțiți lintea între farfurii individuale și serviți cu peștele. Bacsis: dacă bibanul de mare nu este disponibil, puteți înlocui un alt pește ferm, cum ar fi grouper, cod sau halibut.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.