Sea Bass alla fiorentina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 522 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, roșii conservate, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 96 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Biban de mare alla fiorentina, Bisteccan alla Fiorentina, și Polpette alla Fiorentina.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentați ambele părți ale peștelui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
3
Puneți făina într-un castron puțin adânc, dragați peștele, atingând excesul de făină pentru a crea o acoperire ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-o tigaie medie antiaderentă, încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Gatiti pestele pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
6
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Adăugați usturoiul, roșiile, apa, pătrunjelul, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pătrunjel
Usturoi
Piper
Apă
Sare
8
Adăugați busuiocul și peștele și încălziți timp de 2 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.