Biban de mare alla fiorentina

Biban de mare alla fiorentina
Sea Bass alla fiorentina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 522 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, roșii conservate, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 96 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Biban de mare alla fiorentina, Bisteccan alla Fiorentina, și Polpette alla Fiorentina.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentați ambele părți ale peștelui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
3
Puneți făina într-un castron puțin adânc, dragați peștele, atingând excesul de făină pentru a crea o acoperire ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-o tigaie medie antiaderentă, încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Gatiti pestele pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul, roșiile, apa, pătrunjelul, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
SareSare
8
Adăugați busuiocul și peștele și încălziți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
PeștePește
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista