Biban De Mare Aburit Cu Ghimbir Și Shiitakes
Basul de mare aburit cu ghimbir și Shiitakes este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 525 calorii, 68G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,46 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, sare de mare, ulei de susan infuzat cu chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Biban de mare aburit cu ghimbir și Shiitakes, Biban de mare aburit cu var și ghimbir, și Bas Cu Dungi Aburite Cu Ghimbir Și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fierbere sub un abur din metal sau bambus.
Presărați biban de mare cu sare, piper negru și cayenne; așezați pe o bucată de hârtie pergament în interior aburitor. Se acoperă cu ghimbir și shiitakes, se acoperă și se aburesc 15 minute.
Scoateți peștele și așezați-l pe o farfurie.
Presărați coriandru și ceapă verde pe pește; stropiți cu sucuri din pergament. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu timp de 1 până la 2 minute sau până la fumat.
Se toarnă puțin ulei peste fiecare File pentru a ofili coriandru și ceapă verde.
Stropiți farfurii cu sos de soia.Aduceți apa la fierbere sub un abur din metal sau bambus.
Presărați biban de mare cu sare, piper negru și cayenne; așezați pe o bucată de hârtie pergament în interior aburitor. Se acoperă cu ghimbir și shiitakes, se acoperă și se aburesc 15 minute.
Scoateți peștele și așezați-l pe o farfurie.
Presărați coriandru și ceapă verde pe pește; stropiți cu sucuri din pergament. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu timp de 1 până la 2 minute sau până la fumat.
Se toarnă puțin ulei peste fiecare File pentru a ofili coriandru și ceapă verde.
Stropiți farfurii cu sos de soia.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.