Copane de pui în vin de ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de tobe de pui, ardei iute, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miere Lamaie Ghimbir Glazurate Pui Copane, Bețișoare De Ghimbir, și Tobe Picante De Ghimbir Cu Arahide pentru rețete similare.