Bețișoare De Pește La Cuptor Cu Sos Tartar

Bețișoarele de pește coapte cu sos Tartar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 99G de grăsime, și un total de 1318 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,77 USD pe porție. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de pătrunjel, mărar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Bastoane de pește coapte crocante cu sos Tartar, Bețișoare De Pește Coapte Cu Sos Tartar, și Bastoane de pește coapte crocante cu sos Tartar de casă.
Instrucțiuni
Bastoane de pește: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Ungeți uleiul de canola pe o foaie de copt cu margini și dați deoparte.Crăpați ouăle într-un vas puțin adânc și bateți ușor (începeți cu un ou și spargeți altul dacă rămâneți fără). Într-un vas separat, combinați făina, sarea condimentată, piperul și boia de ardei. Într-un vas mai puțin adânc combinați panko și pesmet.
Tăiați peștele în bețișoare de aproximativ 3-4 inci lungime și 1/2-1 inch înălțime.Lucrând cu câteva bucăți de pește la un moment dat, dragați mai întâi în făină și apoi scuturați excesul. Apoi înmuiați fiecare bucată în oul bătut și, în final, amestecul de pesmet. Asigurați-vă că toate părțile sunt bine acoperite cu pesmet și apoi așezați peștele pe foaia de copt.Când toate bucățile sunt pe foaie de copt, puneți-le în cuptor și gătiți timp de aproximativ 10 minute. Se răcește câteva minute și apoi se servește cu sos tartru pentru scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.