Bețișoare De Pește Coapte Cu Lămâie
Bețișoarele de pește coapte cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, amestec de lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Bastoane De Pește Lemony Tilapia, Bețișoare De Pește La Cuptor, și Bastoane De Pește La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie cu jeleu cu spray de gătit. Înveliți uniform fundul tigaiei cu ulei de canola. Pune deoparte.
Clătiți fileurile de pește în apă curentă; se usucă pe prosoape de hârtie.
Presărați sare uniform pe fiecare parte a fileurilor.
Tăiați peștele în benzi de 1 - x 2-inch; pus deoparte.
Bateți ouăle, albușurile și laptele într-o plăcuță sau un vas superficial cu o furculiță până se omogenizează bine.
Se amestecă într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Înmuiați fâșiile de pește în amestecul de ouă; adăugați câteva la un moment dat la amestecul de panificare în pungă. Se agită pentru a acoperi.
Așezați peștele pâine în tigaia pregătită cu jeleu; repetați cu fâșiile de pește rămase.
Coaceți la 400 timp de 15 până la 20 de minute sau până când fileurile coapte se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.