Bezea Kosher Fără Păr
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură vegetariană? Bezeaua Kosher Nondairy ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, albușuri pasteurizate, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Kosher Cosmo, Murături De Mărar Kosher, și Fasole Coaptă Kosher.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Într-un castron mare, cu un mixer (de preferință prevăzut cu accesoriu pentru Tel) la viteză mare, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până se spumează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, aproximativ 1 lingură. la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului, până se formează vârfuri rigide și strălucitoare (vezi vârful 2 de mai jos).
Tapetați 2 foi de copt cu pergament de copt. Mound bezea în 8 porțiuni egale (o cantitate mică de 1/2 cană pentru fiecare) pe foi, distanțând cel puțin 3 in. separat. Formați fiecare într-un 4-in. rotund în formă de bol (urmați vârful 3 de mai jos).
Coaceți bezea până când sună gol când sunt bătute și se simt ferme la atingere, aproximativ 1 1/2 ore; comutați pozițiile foii la jumătatea coacerii. Opriți căldura și lăsați bezeaua în cuptorul închis până se răcește complet, cu 2 până la 2 1/2 ore mai mult.
Setați bezea pe farfurii și umpleți după cum doriți.
Faceți înainte: până la 1 zi; se răcește complet, apoi se înfășoară etanș și se păstrează la temperatura camerei.
Un accesoriu pentru bici introduce aer uniform în Albi și creează bule mici, care sunt atât mai puternice, cât și mai flexibile decât cele mai mari. Asigurați-vă că vasul și bătăile sunt curate; orice grăsime poate interfera cu formarea spumei.
Baterea albușurilor cu un acid, cum ar fi crema de tartru sau oțet, ajută la coagularea proteinei din albușul de ou. Vrei vârfuri rigide și strălucitoare. Amestecul ar trebui să se simtă neted atunci când îl frecați între degete.
Formați amestecul de bezea în runde în formă de bol cu o spatulă mică și subțire. Marginile ar trebui să fie puțin mai mari decât centrele.