Bezea De Mure
Blackberry bezea ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 288 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de mentă, albușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure, Salată de sfeclă de mure cu pansament balsamic de mure, și Pâine prăjită franceză de mure umplută cu Topping de mure.
Instrucțiuni
Căptușiți două foi de copt de 14 x 17 inci cu pergament de gătit sau folie unsă cu unt și făină. Desenați opt cercuri de 4 inci pe pergament, distanțate la cel puțin 3 inci.
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile cu cremă de tartru până se spumează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri tari.
Amestec de movilă în mod egal pe cercuri și formează o ușoară depresiune în centrul fiecăruia cu spatele unei linguri sau lingurați bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un amestec simplu sau cu vârf de stea cu diametrul de 1/2 inch și țeavă pentru a umple cercurile complet.
Coaceți într-un cuptor de 250 (sau cuptor cu convecție de 225) până când bezeaua începe să devină auriu pal și să se simtă fermă la atingere, aproximativ 1 1/4 ore (1 1/2 ore în cuptorul cu convecție); comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Opriți cuptorul și lăsați bezea în cuptor până se răcește, 2 până la 2 1/2 ore.
Între timp, într - o tigaie de 2 până la 3 litri, zdrobiți 1 cană de fructe de pădure.
Se amestecă amidonul de porumb și 1/3 cană de zahăr; se amestecă în piure de fructe de pădure. Se amestecă amestecul de fructe de pădure la foc mare până la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, amestecând ocazional, până se răcește la atingere, 5 până la 10 minute. Îndoiți restul de 5 căni de fructe de pădure. Gustați și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți.
Chiar înainte de servire, într-un alt bol cu un mixer la viteză mare, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr după gust și bateți până se omogenizează.
Puneți bezea pe farfurii. Se acoperă în mod egal cu amestecul de fructe de pădure și frisca.