Bezea cu ciocolată cu căpșuni

Bezea cu ciocolată cu căpșuni
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și farfurie prietenoasă cu fodmap? Bezea cu ciocolată cu căpșuni ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, căpșuni, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea de ciocolată și căpșuni, Bezea Cu Ciocolată, și Data Nuci Ciocolata Chip Bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați 2 cercuri (3 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia și fixați-o cu bandă de mascare. Bateți albusul de ou, crema de tartru și sarea la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr pudră, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu subbeat). Îndoiți în chipsuri de ciocolată și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Crema De TartruCrema De Tartru
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Împărțiți amestecul de albus de ou uniform între cele 2 cercuri desenate. Formați bezelele în cuiburi folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
4
Coaceți la 250 timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până la uscare. Opriți cuptorul și răciți cuiburile de bezea în cuptorul închis timp de cel puțin 3 ore. Îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați căpșunile și zahărul granulat. Lingurați amestecul de căpșuni uniform peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CăpșuniCăpșuni
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista