Bezea cu ciocolată cu căpșuni
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și farfurie prietenoasă cu fodmap? Bezea cu ciocolată cu căpșuni ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, căpșuni, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea de ciocolată și căpșuni, Bezea Cu Ciocolată, și Data Nuci Ciocolata Chip Bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați 2 cercuri (3 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia și fixați-o cu bandă de mascare. Bateți albusul de ou, crema de tartru și sarea la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr pudră, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu subbeat). Îndoiți în chipsuri de ciocolată și vanilie.
Împărțiți amestecul de albus de ou uniform între cele 2 cercuri desenate. Formați bezelele în cuiburi folosind spatele unei linguri.
Coaceți la 250 timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până la uscare. Opriți cuptorul și răciți cuiburile de bezea în cuptorul închis timp de cel puțin 3 ore. Îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea din hârtie.
Combinați căpșunile și zahărul granulat. Lingurați amestecul de căpșuni uniform peste bezea.