Bezea Congelată Cu Ciocolată

Bezea Congelată Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bezea congelată cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 732 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, espresso, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Ciocolată Cu Mentă Congelată, Cherry Chocolate Chip Iaurt Congelat, și Iaurt Înghețat Cu Zmeură-Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 225 și poziționați rafturile în treimile inferioare și mijlocii. Urmăriți un cerc de 11 inci pe partea inferioară a fiecăreia dintre cele 2 coli de hârtie pergament. Întoarceți hârtia pe 2 foi mari de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți albușurile cu crema de tartru la viteză medie până se spumează. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zahărul granulat câte 1 lingură, bătând timp de 5 secunde între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
4
Adăugați vanilia și bateți până când albușurile sunt rigide și lucioase, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
5
Transferați jumătate din bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu de 1/2 inch și introduceți un inel de bezea chiar în interiorul fiecărui cerc desenat. Puneți bezea rămasă în cercuri și întindeți-o cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
6
Coaceți bezeaua timp de aproximativ 1 1/2 ore, până când este foarte palidă, dar uscată. Opriți cuptorul, sprijiniți ușor ușa și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor timp de cel puțin 6 ore, până când este uscată și crocantă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți 2 căni de smântână cu zahărul cofetarilor până când sunt ferme. Îndoiți o pătrime din ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Întindeți crema peste 1 rundă, întinzând-o până la margine. Sus cu a doua rundă, apăsând-o ușor. Congelați până când crema este fermă, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
9
Între timp, topiți ciocolata rămasă într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită. De pe foc, amestecați restul de 1/4 cană de smântână și espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
10
Folosind un cuțit zimțat, tăiați tortul înghețat în pene și transferați-l pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
11
Lăsați să stea 10 minute. Puneți o parte din sos pe fiecare pană și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista