Bezea Congelată Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bezea congelată cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 732 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, espresso, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Ciocolată Cu Mentă Congelată, Cherry Chocolate Chip Iaurt Congelat, și Iaurt Înghețat Cu Zmeură-Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 și poziționați rafturile în treimile inferioare și mijlocii. Urmăriți un cerc de 11 inci pe partea inferioară a fiecăreia dintre cele 2 coli de hârtie pergament. Întoarceți hârtia pe 2 foi mari de copt.
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți albușurile cu crema de tartru la viteză medie până se spumează. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul granulat câte 1 lingură, bătând timp de 5 secunde între adaosuri.
Adăugați vanilia și bateți până când albușurile sunt rigide și lucioase, aproximativ 4 minute.
Transferați jumătate din bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu de 1/2 inch și introduceți un inel de bezea chiar în interiorul fiecărui cerc desenat. Puneți bezea rămasă în cercuri și întindeți-o cu grosimea de 1/2 inch.
Coaceți bezeaua timp de aproximativ 1 1/2 ore, până când este foarte palidă, dar uscată. Opriți cuptorul, sprijiniți ușor ușa și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor timp de cel puțin 6 ore, până când este uscată și crocantă.
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți 2 căni de smântână cu zahărul cofetarilor până când sunt ferme. Îndoiți o pătrime din ciocolată.
Întindeți crema peste 1 rundă, întinzând-o până la margine. Sus cu a doua rundă, apăsând-o ușor. Congelați până când crema este fermă, aproximativ 4 ore.
Între timp, topiți ciocolata rămasă într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită. De pe foc, amestecați restul de 1/4 cană de smântână și espresso.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați tortul înghețat în pene și transferați-l pe farfurii.
Lăsați să stea 10 minute. Puneți o parte din sos pe fiecare pană și serviți.