Betty maro măr cu sorg Zabaglione
Apple Brown Betty cu sorg Zabaglione este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 429 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de la 8 mere, fasole de vanilie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Apple Maro Betty, Apple Maro Betty, și Apple Maro Betty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 8 x 8 inci.
Într-un castron mare, aruncați merele cu zahărul granulat, scorțișoara, ghimbirul, sucul de lămâie și păstaia de vanilie și semințele. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 30 de minute.
Rupeți pâinea și pulsați într-un robot de bucătărie.
Întindeți firimiturile de pâine pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le la cuptor timp de 5 până la 8 minute, până devin aurii. Pune deoparte.
În timp ce firimiturile de pâine se prăjesc, puneți 4 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti pana cand solidele din lapte se separa de grasime si untul incepe sa se rumeneasca.
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de pâine, zahărul brun și untul brun cald împreună.
Adăugați aproximativ un sfert din amestecul de pesmet la mere. Aruncați pentru a combina.
Umpleți vasul de copt pregătit cu amestecul de mere. Punctați cu restul de 2 linguri de unt.
Acoperiți blatul cu amestecul rămas de pesmet. Apăsați ferm peste tot, astfel încât amestecul să fie bine ambalat în vas.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului până când merele sunt moi și sucurile încep să baloneze, 25 până la 35 de minute.
Se servește cald și cu o lingură de 1/2 cană de sorg zabaglione deasupra fiecărei porții.
Retipărit cu permisiunea unui nou viraj în sud de Hugh Acheson, 2011 Clarkson Potterhugh ACHESON este bucătarul/partenerul din Atena, Georgia, restaurante cinci și zece (numit cel mai bun restaurant din Atlanta de către Atlanta Journal-Constitution) și National; magazinul Gosford Wine; și restaurantul său din Atlanta, Empire State South. Este de cinci ori James Beard nominalizat pentru "cel mai bun bucătar Sud-Est" și a fost numit "cel mai bun bucătar nou" de Food & Wine. Locuiește la Atena împreună cu soția și cele două fiice ale lor.