Betisoare de curcan glazurate cu bere portocalie cu fasole neagră

Betisoare de curcan glazurate cu bere portocalie cu fasole neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați betisoare de curcan glazurate cu bere portocalie cu fasole neagră. O porție conține 1160 calorii, 134g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chimen, usturoi, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Bețișoare Glazurate Cu Bere De Rădăcină, Copane De Curcan Glazurate Cu Arțar, și Chipotle-betisoare glazurate portocalii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o oală mare cu 8 căni de apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 minute. Se lasă deoparte 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și clătiți din nou fasolea. Reveniți la oală cu 8 căni de apă proaspătă. Se condimentează cu 1 lingură de sare, se adaugă frunze de dafin și se fierbe la foc mare. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Periodic, îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați jumătate de usturoi și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați chimen, oregano, 1 linguriță sare, zahăr și oțet. Gatiti pana cand lichidul este redus, cu aproximativ 2 minute mai mult, scoateti-l de pe foc si lasati-l deoparte pana cand este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Într-o cratiță medie, combinați sucul de portocale, 1 cană de bere, sosul Worcestershire, sosul fierbinte, oțetul de sherry, restul de 2 căței de usturoi și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți temperatura la foc mic și lăsați să se reducă la jumătate, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați picioarele de curcan peste partea mai rece a capacului grătarului și gătiți, ungând cu glazură și rotind la fiecare zece minute până când temperatura internă ajunge la 170 F, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți curcanul de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute în timp ce terminați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
În timp ce curcanul se odihnește, scurgeți fasolea și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
12
Adăugați 1 cană de fasole în amestecul de ceapă și amestecați într-o pastă. Întoarceți fasolea scursă și amestecul de ceapă în vasul original de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Adăugați suc de lămâie, 2 linguri de lichid de curcan și restul de 2/3 cană de bere. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe timp de cinci minute și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
14
Serviți tobe de curcan alături de fasole, cu sos suplimentar pentru trecere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De CurcanCopane De Curcan
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista