Bertolli Vinete Coapte Parmigiana

Parmigiana de vinete la cuptor Bertolli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de roșii și busuioc, ouă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Bertolli Vinete Coapte Parmigiana, Parmigiana De Vinete La Cuptor, și Parmigiana de vinete fără Parmigiana!.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Combinați firimiturile de pâine cu 1/4 cană parmezan într-un castron mediu. Înmuiați vinetele în amestec de ouă, apoi amestecul de pesmet, acoperind bine. Aranjați vinetele într-un singur strat pe foi de copt ușor unse.
Coaceți 30 de minute sau până devin aurii.
Răspândiți uniform 1 cană de sos în vasul de copt de 9x13 inch.
Strat 1/3 din vinetele coapte, apoi 1-1 / 2 căni de sos, 1/3 din brânza mozzarella și 1/3 din parmezanul rămas; repeta. Se acoperă cu vinetele rămase și sosul.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 45 de minute.
Îndepărtați folia și acoperiți cu brânzeturile rămase.
Coaceți descoperit încă 10 minute sau până când brânza este topită.