Berry Bezea
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Bezea cu fructe de pădure ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 239 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mure, cremă de tartru, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Foarte boabe sparge cu bezea și Sorbet sau înghețată, Bezea, și Bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Într-un castron mare, cu un mixer (de preferință prevăzut cu atașament de sârmă) la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până se spumează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, aproximativ 1 lingură la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului, până se formează vârfuri rigide și strălucitoare (vezi sfatul 2 de mai jos).
Căptușiți două foi de copt de 12 x 15 inci cu pergament de gătit sau foi de acoperire cu spray de ulei de gătit sau unt. Movilă bezea în opt porțiuni egale (o cantitate mică de 1/2 cană pentru fiecare) pe foi, distanțându-se la cel puțin 3 inci. Formați fiecare într-o rundă de 4 inci (urmați vârful 3 de mai jos).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când bezeaua sună goală când este bătută și se simte fermă la atingere, aproximativ 1 1/2 ore (1 1/4 ore la căldură prin convecție); comutați pozițiile foii la jumătatea coacerii. Opriți căldura și lăsați bezeaua în cuptorul închis până se răcește complet, cu 2 până la 2 1/2 ore mai mult.
Cu puțin timp înainte de servire, clătiți și scurgeți fructele de pădure; se usucă cu un prosop. Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți frișca până se formează vârfuri moi. Întoarceți mixerul la scăzut și bateți zahărul după gust (aproximativ 2 linguri).
Puneți bezea pe farfurii de desert. Se acoperă cu frișcă și fructe de pădure.
Sfaturi pentru bezea perfectă
Un atașament cu sârmă introduce aer uniform în alb și creează bule mici, care sunt atât mai puternice, cât și mai flexibile. Asigurați-vă că vasul și bătăile sunt curate; orice grăsime poate interfera cu formarea spumei.
Baterea albușurilor cu un acid, cum ar fi crema de tartru sau oțet, ajută la coagularea proteinei din albușul de ou. Vrei vârfuri rigide și strălucitoare. Amestecul ar trebui să se simtă neted atunci când îl frecați între degete.
Formați amestecul de bezea în runde în formă de bol cu o spatulă mică și subțire. Marginile ar trebui să fie puțin mai mari decât centrele.