Bere sud-vestică-pește bătut cu sos Tartar Verde Chile
Sud-Vest bere-aluat de pește cu sos Tartar Chile verde ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, servește 4 și costă $2.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 342 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, lămâie, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano, Pește cu crustă de făină de porumb cu sos Tartar de roșii verzi, și Prăjituri De Pește Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mic, amestecați ingredientele sosului. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
În tigaie de 10 inci sau friteuză, încălziți uleiul (1 1/2 inci) la 177°. într-un vas superficial, așezați 1/4 cană din amestecul Bisquick. Înveliți ușor peștele cu amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mediu, bateți restul de 1 cană Bisquick mix, pudra de chili, sarea, berea și oul cu sârmă până se omogenizează. Scufundați peștele în aluat, lăsând excesul să picure în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Prăjiți peștele în ulei 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Se servește cu sos și sferturi de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.