Bere La Grătar-Friptură Marinată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura marinată cu bere la grătar. Această rețetă servește 8. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 546 calorii. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați friptură de carne de vită rulată, piper, așchii de lemn de hickory și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Perfect Coada Friptură, Crock Pot Rump Friptură, și Friptură De Crupă Gătită Lent.
Instrucțiuni
În cratiță de 1 litru, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda; se ia de pe foc. Se amestecă sosul de chili, sarea, piperul și berea.
Așezați carnea de vită într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Se toarnă amestecul de bere peste carnea de vită; întoarceți carnea de vită pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, întorcând ocazional carnea de vită, cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Acoperiți așchii de lemn cu apă; înmuiați 30 de minute. Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tigaia de picurare direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Introduceți tija de scuipat pe lungime prin centrul cărnii de vită; țineți ferm în poziție cu furci reglabile. Introduceți termometrul pentru carne de grătar, astfel încât vârful să fie aproape de centrul cărnii de vită, dar să nu atingă tija de scuipat.
Adăugați aproximativ 1/2 cană așchii de lemn la cărbuni medii-mici sau rocă de lavă.
Acoperiți și grătați carnea de vită pe rotisor peste tigaia de picurare și la 4 inci de la foc mediu-mic aproximativ 2 ore pentru coacere medie (160 buc.f), perindând ocazional cu marinată și adăugând 1/2 cană de așchii de lemn la cărbuni sau roci la fiecare 30 de minute.
Scoateți tija scuipat, care deține furci și termometru. Aruncați orice marinată rămasă. Acoperiți carnea de vită cu folie și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.