Bere Brânză Dip

Bere Brânză Dip
Bere brânză Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 212 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 65 de cenți pe porție. 962 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, dippers, cum ar fi cuburi de pâine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Pimento Brânză Dip, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați în interiorul cratiței de 3 litri cu părțile tăiate de usturoi; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați unt în cratiță; se topește la foc mic. Se amestecă făina; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă berea. Creșteți căldura la mediu-mare; se încălzește până la fierbere. Se fierbe 2 până la 3 minute, amestecând constant, până când amestecul este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Reduceți căldura la minim.
4
Adăugați brânză, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când brânza este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Transferați amestecul de brânză în oala de fondue. Puneți imediat vasul de fondue peste flacără.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se servește cu dippers.
7
Se ornează cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista