Bere Brânză Dip

Bere Brânză Dip
Bere brânză Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 212 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 65 de cenți pe porție. 962 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, dippers, cum ar fi cuburi de pâine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Pimento Brânză Dip, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați în interiorul cratiței de 3 litri cu părțile tăiate de usturoi; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați unt în cratiță; se topește la foc mic. Se amestecă făina; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă berea. Creșteți căldura la mediu-mare; se încălzește până la fierbere. Se fierbe 2 până la 3 minute, amestecând constant, până când amestecul este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Reduceți căldura la minim.
4
Adăugați brânză, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când brânza este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Transferați amestecul de brânză în oala de fondue. Puneți imediat vasul de fondue peste flacără.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește cu dippers.
7
Se ornează cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista