Bere-B-Q Coarne De Taur

Bere-B-Q Coarne De Taur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Beer-B-Q Bull Horns. O porție conține 955 calorii, 35g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,46 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de hickory, scobitori grei, tobe cu aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Taur de coarne Martini, Taur Sângeros, și Coarne De Migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul. Dacă utilizați cărbune, puneți cărbunele pe 1 parte a grătarului. Dacă utilizați un aragaz, aprindeți doar o jumătate din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul, hameiul, orzul malțat, chimenul, sarea kosher, condimentul de chili, piperul, sarea de țelină și sarea afumată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate CubulețeAproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
Orz MalțOrz Malț
Sare De țelinăSare De țelină
(tub Mare)(tub Mare)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un castron mare bateți 1 sticlă de bere lager cu 2 linguri de amestec de condimente și uleiul de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-o cratiță, amestecați sticla rămasă de bere lager și sosul de grătar pentru o glazură de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Pentru" coarne de taur", tăiați pielea și tendoanele din jurul bazei tamburului. Împingeți carnea de pui într-o bilă formând o formă "asemănătoare acadelei". Înfășurați bila de carne de pui cu o fâșie de slănină obișnuită. Asigurați slănina de tambur frigând cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
6
Așezați coarnele de taur în vasul cu marinată și dați-le la frigider timp de cel puțin 1 oră până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Scoateți coarnele de taur din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
8
Presărați generos cu amestecul de condimente.
9
Așezați pe partea indirectă (neluminată) a grătarului și închideți capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Gătiti, întorcându-vă ocazional, până când sucurile de pui curg limpede și slănina este crocantă, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
11
Sufocați cu glazura de bere, grătați, întorcându-vă des, pentru a carameliza peste tot, aproximativ încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Notă: Această rețetă face mai mult amestec de condimente de care veți avea nevoie, dar se va păstra câteva luni într-un recipient bine închis într-un loc răcoros și uscat. Glazura de bere rămasă se va păstra la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista