Bere-B-Q Coarne De Taur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Beer-B-Q Bull Horns. O porție conține 955 calorii, 35g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,46 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de hickory, scobitori grei, tobe cu aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Taur de coarne Martini, Taur Sângeros, și Coarne De Migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul. Dacă utilizați cărbune, puneți cărbunele pe 1 parte a grătarului. Dacă utilizați un aragaz, aprindeți doar o jumătate din grătar.
Într-un castron mare, amestecați zahărul, hameiul, orzul malțat, chimenul, sarea kosher, condimentul de chili, piperul, sarea de țelină și sarea afumată. Pune deoparte.
Într-un castron mare bateți 1 sticlă de bere lager cu 2 linguri de amestec de condimente și uleiul de măsline. Pune deoparte.
Într-o cratiță, amestecați sticla rămasă de bere lager și sosul de grătar pentru o glazură de bere.
Pentru" coarne de taur", tăiați pielea și tendoanele din jurul bazei tamburului. Împingeți carnea de pui într-o bilă formând o formă "asemănătoare acadelei". Înfășurați bila de carne de pui cu o fâșie de slănină obișnuită. Asigurați slănina de tambur frigând cu o scobitoare.
Așezați coarnele de taur în vasul cu marinată și dați-le la frigider timp de cel puțin 1 oră până peste noapte.
Scoateți coarnele de taur din marinată.
Presărați generos cu amestecul de condimente.
Așezați pe partea indirectă (neluminată) a grătarului și închideți capacul.
Gătiti, întorcându-vă ocazional, până când sucurile de pui curg limpede și slănina este crocantă, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Sufocați cu glazura de bere, grătați, întorcându-vă des, pentru a carameliza peste tot, aproximativ încă 10 minute.
Notă: Această rețetă face mai mult amestec de condimente de care veți avea nevoie, dar se va păstra câteva luni într-un recipient bine închis într-un loc răcoros și uscat. Glazura de bere rămasă se va păstra la frigider până la 1 săptămână.