Găluște de pui și Pierogi
Reteta de pui și găluște Pierogi ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 36 minute. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 845 calorii, 52G de proteine, și 6g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Pierogi (Găluște Poloneze), Cina De Pui Pierogi, și Supă de pui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și năut).
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu piper și sare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și cimbrul în tigaie. Gatiti 6 minute sau pana cand legumele sunt fragede si usor rumenite, amestecand frecvent.
Combinați stocul, laptele și făina într-un bol, amestecând cu un bici până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de stoc în tigaie, amestecând constant; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa. Amestecați puiul și pierogii și gătiți 4 minute sau până când puiul este gata și pierogii sunt calzi.
Se presara cu patrunjel tocat.