Pilaf Quinoa cu ciuperci Crimini

Pilaf Quinoa cu ciuperci Crimini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf de Quinoa cu ciuperci Crimini. O porție conține 167 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Un amestec de quinoa, stoc de legume, ciuperci crimini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf de orez cu ciuperci Crimini, Salate Serioase: salată caldă de Pilaf Quinoa cu ciuperci Shiitake, morcovi și nuci pecan, și Piure de cartofi cu ciuperci Crimini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță la foc mare și încălziți-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați uleiul de măsline și rotiți-l pentru a vă asigura că întreaga suprafață este acoperită cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Adăugați șotul și transpirația (gătiți până la translucid, dar nu maro).
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
4
Adăugați ciupercile crimini și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
5
Adăugați quinoa, frunzele de cimbru, frunza de dafin, sarea kosher și piperul negru în tigaie și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Lăsați ingredientele să se încălzească și să se prăjească puțin pentru a scoate la iveală toate aromele lor cele mai complete. Aburul care vine ar trebui să fie foarte aromat.
7
Adăugați încet și cu grijă stocul de legume (se va stropi, deoarece tigaia și ingredientele sunt fierbinți). Când vine vorba de fierbere completă, reduceți căldura la foc mic, acoperiți și lăsați la abur aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
După 15 minute, opriți focul, îndepărtați capacul și pufați quinoa și apoi înlocuiți capacul și lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
9
Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
10
Servi.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista