Pilaf Quinoa cu ciuperci Crimini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf de Quinoa cu ciuperci Crimini. O porție conține 167 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Un amestec de quinoa, stoc de legume, ciuperci crimini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf de orez cu ciuperci Crimini, Salate Serioase: salată caldă de Pilaf Quinoa cu ciuperci Shiitake, morcovi și nuci pecan, și Piure de cartofi cu ciuperci Crimini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o cratiță la foc mare și încălziți-o.
Adăugați uleiul de măsline și rotiți-l pentru a vă asigura că întreaga suprafață este acoperită cu ulei.
Adăugați șotul și transpirația (gătiți până la translucid, dar nu maro).
Adăugați ciupercile crimini și gătiți până se rumenesc.
Adăugați quinoa, frunzele de cimbru, frunza de dafin, sarea kosher și piperul negru în tigaie și amestecați.
Lăsați ingredientele să se încălzească și să se prăjească puțin pentru a scoate la iveală toate aromele lor cele mai complete. Aburul care vine ar trebui să fie foarte aromat.
Adăugați încet și cu grijă stocul de legume (se va stropi, deoarece tigaia și ingredientele sunt fierbinți). Când vine vorba de fierbere completă, reduceți căldura la foc mic, acoperiți și lăsați la abur aproximativ 15 minute.
După 15 minute, opriți focul, îndepărtați capacul și pufați quinoa și apoi înlocuiți capacul și lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.