Benne Semințe-Topped Piersic Tart

Benne Semințe-Topped Piersic Tart
Benne semințe-Topped piersic Tart este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, făină, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Încercați Napolitane De Semințe Benne, Covrigi Moi Din Semințe De Benne, și Vase espresso de ciocolata de CR cu monede de seminte Benne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Cerneti impreuna faina, sarea si bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Așezați feliile de piersici într-o tigaie din fontă ușor unsă de 12 inci; se toarnă aluatul peste piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară cu semințe de benne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
8
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 25 de minute până la 1 oră și 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat; lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Cheia Cămară. Benne seed: vărul Lowcountry la semințele de susan, adus la sud din Africa de Vest; folosit în toate insulele mării în deserturi și pâine. Făină Bennecake: semințe Benne măcinate cu piatră în făină. Comandă de la Anson Mills (ansonmills.com), care este specializată în boabe de moștenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista