Belgian Însângerat
Rețeta belgiană însângerată ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 1 și costă $3.83 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți whisky scoțian, cireșe, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creier Însângerat, Plăcintă Belgiană, și Vafe Belgiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un agitator de cocktail pe jumătate plin cu cuburi de gheață.
Adăugați Scotch, vermut și suc de portocale din sânge și agitați până se omogenizează.
Se strecoară într-un pahar de cocktail. Se acoperă cu ale, se aruncă cireșele pentru garnitură și se servește.
De la cocktail-uri de bere: 50 de cocktail-uri superb lucrate care vă înviorează Lagerele și berile de Howard și Ashley Stelzer. Copyright 2012 de Howard Stelzer și Ashley Stelzer; fotografii 2012 de Jerry Errico. Publicat de Harvard Common Press.