Bejile de conopidă

Bejile de conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Fritterele de conopidă. Această rețetă face 6 porții cu 187 de calorii, 6 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 1,22 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Mergeți la magazin și luați frunze de coriandru, ulei de canolan, turmeric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 91%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Păjiturile de conopidă, Păjiturile de conopidă și Păjiturile de conopidă.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: Puneți toate ingredientele într-un castron și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă, Pentru SubțiereApă, Pentru Subțiere
Echipamente pe care le vei folosi
Apă, Pentru SubțiereApă, Pentru Subțiere
2
Pentru prăjituri: Într-un castron mediu, cerne împreună făina, turmericul și ghimbirul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
TurmericTurmeric
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați 1 lingură de ulei de canola și amestecați berea. Se pune la loc caldut pentru ca, ca un aluat de paine, se va umfla usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Aluat De Pâine Integrală Congelată, DecongelatăPâine Aluat De Pâine Integrală Congelată, Decongelată
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Pune conopida într-un vas de mărime medie și folosește o strecurătoare mică pentru a o stropi cu un strat uniform de boia. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Într-o oală mare, la foc mediu, adăugați restul de 6 căni de ulei de canola și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Pregătiți o foaie de copt cu prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie pentru a scurge buchețelele pe măsură ce ies din ulei. Se amestecă ușor aluatul. Pentru a testa consistența aluatului și temperatura uleiului, puneți câteva bucăți de conopidă pe o lingură cu fantă sau un păianjen (Nota bucătarului: ca alternativă, folosiți degetele) și scufundați-le în aluat. Ar trebui să acopere ușor bucățile. (Nota bucătarului: dacă aluatul este prea gros, adăugați puțină apă pentru a-l dilua. Dacă aluatul este prea subțire, cernați și mai adăugați puțină făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Testați 1 bucată de conopidă pentru a verifica condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
8
Scurgeți excesul de aluat și introduceți mușcătura de conopidă în ulei. Ar trebui să clocotească ușor, iar conopida să se ridice treptat la suprafață. Se prăjește până se rumenește pe toate părțile și se transferă bucata pe un prosop de bucătărie. Se condimentează cu sare și, când se răcește suficient, se gustă. Condimentați conopida rămasă nefiertă cu sare, dacă doriți, înainte de a o introduce în aluat. Prăjiți conopida în porturi mici și scurgeți-o pe tava de copt pregătită. Asezonați cu sare, dacă doriți, și transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Se ornează cu sosul de coriandru și ghimbir și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Revista