Beignets De Grădină

Beignets De Grădină
Garden Beignets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Beignets de homar cu branza albastra cu crema picanta de Avocado + Saut de legume de Gradina 4, Garden Capunti-Paste cu arome proaspete de grădină (luni fără carne), și Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele cald într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahăr și drojdie; bateți pentru a dizolva zahărul. Acoperiți cu un prosop de bucătărie cald și umed și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BatetiBateti
3
Adăugați făină și sare; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți albușurile într-un castron mediu până se spumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se adaugă în aluat și se bate până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Răsturnați părțile laterale ale bolului, permițând aluatului să se adune în partea de jos. Acoperiți vasul cu un prosop umed.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați să stea la temperatura camerei până când aluatul începe să baloneze, cel puțin 1 oră și până la 2 ore. Se amestecă. faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.
8
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de utilizare.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute. Lucrând în loturi, adăugați verdeață în tigaie și aruncați până se ofilesc. Când s-au adăugat toate verdele, gătiți, amestecând frecvent, până când se înmoaie și amestecul este aproape uscat, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întindeți verdeața pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Tăiați mărunt verdeața; transferați într-un castron mediu. Se amestecă parmezanul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
VerziiVerzii
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Rulați verdeața condimentată în bile mici, aproximativ 2 lingurițe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
RolaRola
6
Așezați pe o foaie de copt cu margini. Acoperiți și răciți timp de 1 oră. Do AHEAD poate fi făcut cu 8 ore înainte. Păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se toarnă ulei vegetal într-o oală medie grea la o adâncime de 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
8
Ulei de căldură la 360.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Combinați pulberea de oțet și 1 linguriță de sare într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați făina într-un castron mediu. Lucrând în loturi, rulați bile de legume în făină pentru a acoperi ușor, apoi aruncați în aluat, întorcându-vă pentru a acoperi uniform. Folosind 2 linguri mici, ridicați bilele din aluat, permițând excesului de aluat să revină în castron. Lucrând în loturi, prăjiți beignets până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 2-3 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
11
Rulați beignets fierbinți în amestecul de pulbere de oțet și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista