Garden Beignets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Beignets de homar cu branza albastra cu crema picanta de Avocado + Saut de legume de Gradina 4, Garden Capunti-Paste cu arome proaspete de grădină (luni fără carne), și Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți laptele cald într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați zahăr și drojdie; bateți pentru a dizolva zahărul. Acoperiți cu un prosop de bucătărie cald și umed și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Bateti
3
Adăugați făină și sare; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți albușurile într-un castron mediu până se spumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se adaugă în aluat și se bate până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Răsturnați părțile laterale ale bolului, permițând aluatului să se adune în partea de jos. Acoperiți vasul cu un prosop umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Lăsați să stea la temperatura camerei până când aluatul începe să baloneze, cel puțin 1 oră și până la 2 ore. Se amestecă. faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.
8
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de utilizare.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute. Lucrând în loturi, adăugați verdeață în tigaie și aruncați până se ofilesc. Când s-au adăugat toate verdele, gătiți, amestecând frecvent, până când se înmoaie și amestecul este aproape uscat, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Întindeți verdeața pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
4
Tăiați mărunt verdeața; transferați într-un castron mediu. Se amestecă parmezanul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Verzii
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Rulați verdeața condimentată în bile mici, aproximativ 2 lingurițe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Rola
6
Așezați pe o foaie de copt cu margini. Acoperiți și răciți timp de 1 oră. Do AHEAD poate fi făcut cu 8 ore înainte. Păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Se toarnă ulei vegetal într-o oală medie grea la o adâncime de 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
8
Ulei de căldură la 360.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
9
Combinați pulberea de oțet și 1 linguriță de sare într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Așezați făina într-un castron mediu. Lucrând în loturi, rulați bile de legume în făină pentru a acoperi ușor, apoi aruncați în aluat, întorcându-vă pentru a acoperi uniform. Folosind 2 linguri mici, ridicați bilele din aluat, permițând excesului de aluat să revină în castron. Lucrând în loturi, prăjiți beignets până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 2-3 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Bol
11
Rulați beignets fierbinți în amestecul de pulbere de oțet și serviți imediat.