Beignet de la Caf cca Beignet
Beignets de la Caf cca Beignet este un vegan rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 259 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei vegetal, scurtare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Rețete similare includ Poți Spune Beignet, Beignet, și Gogoși Beignet.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un castron mare.
Tăiați scurtarea în făină cu un blender sau o furculiță de patiserie până se sfărâmă.
Combinați apa fierbinte și zahărul într-un castron mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei; adăugați vanilie, dacă doriți.
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de făină, amestecând cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite. (Aluatul va fi lipicios.)
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Între timp, întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați ușor de 3 sau 4 ori.
Rulați aluatul la grosimea de 1/4 inch; tăiați în pătrate de 2 inci și așezați-le pe foi de copt căptușite cu hârtie de ceară.
Lăsați aluatul să se odihnească 10 minute.
Prăjiți beignets, în loturi, 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se pudrează generos cu zahăr pudră.