Becel XV legume rădăcinoase prăjite cu usturoi și rozmarin

Becel XV legume rădăcinoase prăjite cu usturoi și rozmarin
Becel legume rădăcinoase prăjite cu usturoi și rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de legume rădăcinoase precum morcovii, margarina cu gust de unt, usturoiul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, și Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamic-Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220 grade C (425 grade F). Topiți Becel untos gust margarină în tigaie de prăjire superficială în cuptor aproximativ 2 minute. Se amestecă legumele, rozmarinul și usturoiul. Prăjiți, amestecând de două ori, 50 de minute sau până când legumele sunt aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista