Becel XV legume rădăcinoase prăjite cu usturoi și rozmarin
Becel legume rădăcinoase prăjite cu usturoi și rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de legume rădăcinoase precum morcovii, margarina cu gust de unt, usturoiul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, și Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamic-Rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220 grade C (425 grade F). Topiți Becel untos gust margarină în tigaie de prăjire superficială în cuptor aproximativ 2 minute. Se amestecă legumele, rozmarinul și usturoiul. Prăjiți, amestecând de două ori, 50 de minute sau până când legumele sunt aurii și crocante.