Bea cartea: fotografii de jeleu de modă veche
Nevoie de o băuturi fără lactate? Bea cartea: shot-urile de jeleu de modă veche ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 136 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr granulat, apă sifonată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bea cartea: Pimm ' s No. 1 Cup Jelly Shots, Bea cartea: Blue Hawaii Jelly Shots, și Bea cartea: Arnie Palmer Jelly Shots pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie.
Se încălzește la foc mediu-mare până când amestecul fierbe, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Combinați apa de sodă, siropul de amare și sucul de cireșe într-o cratiță mică și presărați cu gelatină. Lăsați gelatina să se înmoaie timp de un minut sau două.
Se încălzește la foc foarte mic până se dizolvă gelatina, amestecând continuu, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă whisky-ul, amestecând bine pentru a se amesteca.
Se toarnă în tigaie și se dă la frigider până se fixează complet, câteva ore sau peste noapte.
Tăiați portocala și cireșele în bucăți mici pentru garnitură.
Pentru a servi, tăiați gelatina setată în formele dorite și garnisiți după dorință.