Batoane siciliene de fructe uscate și nuci (Cuccidati)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fructe uscate siciliene și bare de nuci (Cuccidati). Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 2010 calorii, 28G de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, caise, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Batoane Cu Fructe Uscate, și Bare de fructe uscate și nuci glazurate.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura: rotiți toate ingredientele într-un robot de bucătărie până când sunt destul de netede, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Faceți aluat: într-un castron mare, bateți zahărul și untul cu un mixer până se omogenizează. Bateți în ou, vanilie și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Aluat
Zahăr
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați sare, praf de copt și făină și bateți la viteză mică până se omogenizează bine, răzuind vasul după cum este necesar. Aluatul va fi moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Împărțiți aluatul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Rulați fiecare porție între foi de hârtie pergament într - un 5-x 15-in. dreptunghi. Așa cum s-a făcut, stivuiți și congelați dreptunghiurile pe o foaie de copt până când aluatul este suficient de ferm pentru a-și menține forma, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Întindeți 2/3 cană umplând centrul unui dreptunghi de aluat, lăsând 1 1/2 in. descoperit pe fiecare parte lungă. Folosind pergament, pliați 1 parte lungă de aluat peste umplutură, apoi pliați cealaltă parte lungă deasupra. Apăsați ușor pentru a sigila;întoarceți pachetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
8
Tăiați pe o diagonală pentru a face 1-in.- piese largi.
9
Transferați pe foi de copt negreșite, depărtându-se ușor. Repetați pentru a face cookie-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Coaceți până când prăjiturile se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute, schimbând pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
11
Transferați în rafturi pentru a se răci.
12
Faceți glazură: amestecați zahărul pudră, sucul de lămâie și aproximativ 1 lingură. apă (suficientă pentru o consistență destul de groasă) într-un castron până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Glazură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Întindeți sau stropiți blaturi de fursecuri cu glazură.