Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 174 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați confiate, ROM, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe, Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe, și Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe.
Instrucțiuni
Faceți rețeta de bază pentru biscuiți, adăugând afine, nuci pecan și rom.
Întindeți aluatul într-o tigaie pătrată de 9 inci cu unt sau pergament.
Coaceți timp de 35 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar. Se răcește timp de 10 minute înainte slicing.To face acum și
Coaceți mai târziu: când amestecați un lot de fursecuri, dublați rețeta.
Coaceți jumătate din aluat conform rețetei și împărțiți restul în 4 porții egale.
Rulați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați fiecare buștean în plastic, apoi puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă. Pentru a vă economisi timp și bătăi de cap, etichetați punga cu aroma, temperatura cuptorului și timpul de coacere, adăugând 3 până la 6 minute la timpul obișnuit al cuptorului. Congelați aluatul până la 3 luni. Pentru a coace, feliați aluatul înghețat în runde de aproximativ 1/2 inch grosime, făcând cât mai puține sau cât doriți.
Coaceți pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau folie.