Batoane Granola

Batoane Granola
Granola Bars este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 205 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 60 de mâncăruri și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în jurul valorii de 1 oră. Dacă aveți germeni de grâu, ovăz laminat de modă veche, semințe de floarea soarelui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Baruri Granola-To-Go, Batoane Granola, și Pe-The-Go Granola Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 x 9 inci și lăsați-l deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
3
Întindeți ovăzul, semințele de floarea soarelui, migdalele și germenii de grâu pe o tigaie cu jumătate de foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se introduce la cuptor și se prăjește 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
5
Între timp, combinați mierea, zahărul brun, untul, extractul și sarea într-o cratiță medie și puneți-le la foc mediu. Gatiti pana cand zaharul brun s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Odată ce amestecul de ovăz este gata, scoateți-l din cuptor și reduceți căldura la 300 de grade F. Adăugați imediat amestecul de ovăz în amestecul lichid, adăugați fructele uscate și amestecați pentru a combina. Întoarceți amestecul în vasul de copt pregătit și apăsați în jos, distribuind uniform amestecul în vas și puneți-l în cuptor pentru a coace timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
8
Tăiați în pătrate și depozitați într-un recipient etanș până la o săptămână.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista