Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați batoanele energizante din fulgi de ovăz. Această rețetă servește 28. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 142 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, stafide, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane Energizante Cu Unt De Arahide Cu Fulgi De Ovăz, Fulgi De Ovăz-Batoane Energizante Cu Unt De Arahide, și Batoane Energizante Cu Unt De Arahide, Fulgi De Ovăz, Stafide.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați untul în zahăr brun cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Se amestecă ovăzul și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Combinați albușurile de ou, untul de arahide și laptele condensat într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Unt De Arahide
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de ouă în ovăz și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz
Ouă
5
Apăsați amestecul într-o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Tăiați în 28 de bare.
8
Notă: barele pot fi depozitate în tigaie sau pe o farfurie, acoperite.