Batoane de înghețată cu biscuiți și cremă cu ciocolată
Această rețetă face 9 porții cu 872 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână prăjituri sandwich cu ciocolată umplute cu cremă, ciocolată semidulce, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Batoane De Înghețată Oreo Cu Lămâie Înmuiată În Ciocolată, Batoane De Înghețată Rocky Road Cu Ciocolată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de copt de 9 pe 9 inci cu folie de plastic, suprapunându-se după cum este necesar pentru a acoperi complet fundul și părțile laterale și lăsând cel puțin o consolă de 5 inci. (Dacă este posibil, utilizați o tigaie care nu are laturi înclinate.)
Așezați înghețata într-un castron mare și adăugați fursecurile. Lucrând rapid, pliați fursecurile în înghețată cu o spatulă de cauciuc până când sunt combinate uniform.Aruncați înghețata în bucăți mari în tigaia pregătită și întindeți-o pe margini cu o spatulă de cauciuc. Acoperiți cu folia de plastic care depășește și apăsați pe suprafața înghețatei cu fundul unei căni de măsurare până când este ambalată într-un strat neted și uniform. Congelați până se solidifică, cel puțin 3 ore.Între timp, tapetați 2 foi de copt cu pergament sau hârtie cerată. Lipiți fiecare colț al hârtiei în jos și așezați foile de copt în congelator.Când înghețata este solidă, scoateți tigaia și 1 foaie de copt din congelator. Apucând folia de plastic, trageți placa de înghețată din tigaie și așezați-o pe o tăietură.
Scoateți și aruncați folia de plastic. Feliați placa în 9 pătrate uniforme.Folosind o spatulă plată, transferați și distanțați uniform pătratele de pe foaia de copt. Congelați până se solidifică, cel puțin 2 ore.Umpleți un castron mare cu 2 inci de apă rece, adăugați 3 până la 4 cuburi de gheață și puneți deoparte.Aduceți o cratiță medie umplută cu 1 până la 2 inci de apă la foc mic la foc mare; odată ce fierbe, reduceți focul la minim și mențineți un foc mic.
Așezați 24 de uncii de ciocolată într-un castron mare, uscat, rezistent la căldură. Puneți vasul peste cratiță și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când ciocolata este complet topită și a ajuns la 118 km F. (Asigurați-vă că ciocolata nu intră în contact cu apă sau depășește 120 km F. Dacă se întâmplă, începeți din nou, deoarece ciocolata nu mai este utilizabilă.)
Scoateți vasul din cratiță.
Adăugați restul de 8 uncii de ciocolată și amestecați constant, răzuind pe fundul vasului, până când toată ciocolata s-a topit și temperatura s-a răcit la 80 de grade F. pentru a accelera procesul de răcire, după ce toată ciocolata s-a topit, puteți așeza vasul peste baia rezervată cu apă rece.Întoarceți vasul în cratiță și amestecați până când ciocolata ajunge la 88 km F; scoateți imediat de pe foc. Nu scoateți termometrul din vas; verificați periodic temperatura pentru a vă asigura că rămâne între 87 și 89 F. (ciocolata trebuie să rămână în acest interval de temperatură sau nu se va configura corect.) Păstrați cratița la foc mic și folosiți-o pentru a reîncălzi ciocolata ca necessary.To testați dacă ciocolata este temperată corespunzător, întindeți un strat subțire pe pergament sau hârtie cerată și puneți-o la frigider timp de 3 minute pentru a se seta. Dacă ciocolata se întărește netedă și fără dungi, este temperată corespunzător. (Dacă nu este temperată corespunzător, lăsați ciocolata topită să se întărească și începeți din nou procesul de temperare: aduceți ciocolata până la 118 cm.f, apoi până la 80 cm. f, apoi din nou până la 88 cm. F.)Pregătiți o furculiță și o spatulă plată.
Scoateți foaia de copt goală și foaia de copt cu pătratele de înghețată din congelator. Lucrând rapid, folosiți spatula plată pentru a arunca 1 pătrat de înghețată în ciocolată. Folosind furculița, întoarceți pătratul, asigurându-vă că marginile sunt acoperite cu ciocolată. Ridicați pătratul din ciocolată cu furculița și atingeți furculița de mai multe ori pe marginea vasului pentru a uniformiza acoperirea. Răzuiți fundul furculiței de marginea vasului pentru a îndepărta orice exces de ciocolată.
Așezați pătratul acoperit pe foaia de copt goală. Repetați cu pătratele rămase și ciocolata, înclinând vasul după cum este necesar pentru a aduna ciocolata într-o zonă și distanțând pătratele cât mai aproape posibil pe foaia de copt fără a atinge. (Dacă pătratele de înghețată încep să se topească, readuceți-le la congelator până când sunt ferme înainte de a continua.) Congelați barele de înghețată scufundate până când stratul de ciocolată s-a întărit și înghețata este solidă, cel puțin 2 ore. Înfășurați-le individual în folie de plastic, apoi folie și păstrați-le la congelator până la 2 săptămâni.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "