Batoane de shortbread scoțiene
Batoanele Scotch Shortbread sunt o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 24 de porții. Acest desert are 147 de calorii , 1 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, zahăr pudră suplimentar și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudiste. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Rețete similare sunt Scotch Eggs , The Scotch Egg și Vegetarian Scotch Eggs .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat în amestecul de smântână și amestecați bine.
Întindeți compoziția într-o tavă de copt neunsă, de 28 cm x 18 cm. Înțepați de câteva ori cu o furculiță.
Coaceți la 175°C timp de 20-22 de minute sau până când marginile încep să se rumenească. Pudrați cu zahăr pudră. Răciți pe un grătar.