Batoane de patiserie cu caise
Batoanele de patiserie cu caise ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 138 de calorii . Această rețetă servește 50 și costă 33 de cenți per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați umplutură de caise, praf de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Pernele de patiserie cu caise și ciocolată , tarta de foietaj cu caise și mure și tarta de caise cu zahăr brun și aluat de scorțișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile, 2 albușuri, laptele și vanilia; se adauga treptat in amestecul de pesmet, amestecand cu o furculita pana cand aluatul formeaza o bila. Împărțiți în jumătate, făcând o porție puțin mai mare.
Întindeți o porțiune mai mare de aluat între două foi mari de hârtie cerată într-un format de 17 inchi. x 12 inchi. dreptunghi.
Transferați pe un neunsat de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Apăsați aluatul pe fundul și pe părțile laterale ale tavii; tăiați aluatul chiar și cu marginile superioare.
Întindeți umplutura de caise peste aluat; se presara cu nuca.
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra tavii; pune peste umplutură. Tăiați, etanșați și marginile canelului.
Tăiați fante în partea de sus.
Bateți albușul rămas; ungeți aluat.
Se presară cu zahărul rămas.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.